Kirje Eyulta

04.08.2022

Jumalan rauhaa ystävät ja hyvää elokuuta, elonkorjuu kuukausi meneillään.
Etiopiassa on sitä vastoin kasvien ja siementen istutuskuukausi. Tällä kertaa saamme lukea veljemme Eyun terveiset paikanpäältä.

"Hyvät Ambo Bethel kodin rakkaat yhteistyökumppanit!

Me olemme päässeet tässä työssä hyvin pitkälle Kaikkivaltiaan Jumalan ja teidän rahalahjanne ansiosta. Kuten olen aina sanonut Riitalle, että käytämme hyvin harkiten jokaisen euron jonka lähetätte kuukausittain. Ja sillä on suuri arvo, koska se on lahja jonka olette lähettäneet sydämestänne. Ainoastaan ​​tänä talvena ( tarkoittaa kesä-heinäkuuta ) viimeisen kahden kuukauden aikana ja tässä kuussa olemme istuttaneet erilaisia vihanneksia ja hedelmäpuita.

Pyysimme lähellä asuvia naisia mukaan auttamaan, valokuvia liitteenä. Viime kesänä istutimme banaanipensaita ja nyt avokadopuita. Ehkä ensi vuonna saamme jo korjata niistä hedelmää. Kanamme voivat hyvin ja saamme munia. Ei vain meidän lapsemme vaan myös ympärillämme oleva yhteisö hyötyy munatuotannostamme, koska myymme munia yhteisölle hieman halvemmalla kuin kaupassa. Emme halua riistää köyhiltä ihmisiltä. Ostamme lehmänmaitoa, joka on nykyään erittäin kallista ja siksi haluaisimme ostaa vähintään kaksi lehmää, jotta keskus saisi oman maidontuotannon, ja josta voimme myydä ylimääräisen maidon ja saada siitä toisen tulonlähteen kodin moniin menoihin. Mutta me rukoilemme, että tämä tapahtuisi.

Etiopiassa lapset ovat nyt talvilomalla ja tekevät erilaisia ​​aktiviteetteja, kuten maatilatyötä, kenkien kiillotusta jne. Meillä on leivinuuni ja leipomotuotanto alkaa, kunhan vain vehnäjauhojen hinnat laskevat ja että niin tapahtuisi, rukoilemme Ukrainaan rauhaa, sillä Etiopia on yksi niistä maista, joka toi Ukrainasta laadukasta vehnää. Nämä edellä mainitut asiat auttavat meitä antamaan oman panoksemme kuluihin, jotka tästä arvokkaasta lasten auttamisesta koituvat. Yhdessä teidän lahjanne kanssa autamme näitä eri-ikäisiä lapsia, joilla ei muuten olisi mahdollisuutta selvitä elämässä eteenpäin.

Koululukukausi alkaa 2 kuukauden kuluttua, jolloin tarvitsemme monia asioita, kuten lukukausimaksut, koulupuvut ja muita koulutarvikkeita esim. kynät, kumit, vihkot ym. Lopuksi haluan kiittää ja siunata teitä ja rukoilla rauhaa ja varjelusta Suomelle. 

Siunatkoon Jumala sinua ja maatasi Suomea Jeesuksen nimessä! Aamen!

Veljenne Eyu Etiopiasta, Itä-Afrikasta"


Kiitos myös minun puolestani viime kuukauden lahjoituksista ja iso kiitos teille, jotka olette lahjoittaneet varoja lehmän hankintaa varten. Vielä kuitenkin tarvitaan suurin osa summasta. Toiveeni on, että kun matkustan syyskuussa Amboon, voisin viedä osan summasta käteisenä ja osan lähettäisimme pankin kautta. Lehmä olisi suuri lahja heille ja ilo meille kaikille.

Taivaan Isän runsas siunaus elämäänne!